KASIINOBLOG KASUTUSTINGIMUSED

KasiinoBlog.ee kasutustingimused käsitlevad meie veebilehe kasutamise reegleid ning kaitsevad nii kasutajate kui ka meie huve, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.

Viimati uuendatud: 01. september 2023

KASIINOBLOG KASUTUSTINGIMUSED

1. Sissejuhatus

Tere tulemast KasiinoBlog.ee lehele! Palume lugeda hoolikalt läbi järgnevad kasutustingimused enne meie lehe kasutamist.

2. Teabe kasutamine

KasiinoBlog.ee on mõeldud kasutamiseks ainult informatsioonilistel eesmärkidel. Meie leht pühendub hasartmängude valdkonna põhjalikule kajastamisele. KasiinoBlog.ee eesmärk on pakkuda huvilistele aktuaalset ja asjakohast teavet, hõlmates kõike alates erinevatest kampaaniatest ja boonuspakkumistest kuni värskete uudiste, sügavuti minevate artiklite ning mõtlemapanevate blogipostitusteni. Oluline on rõhutada, et KasiinoBlog.ee lehel ei saa mängida pärisrahaga kasiinomänge – meie leht on puhtalt informatiivse iseloomuga.

3. Vastutuse piirangud

Kuigi me teeme kõik endast oleneva, et tagada esitatud teabe õigsus, ei vastuta KasiinoBlog.ee ega selle omanikud mingil viisil veebilehel esitatud teabe täpsuse, täielikkuse või ajakohasuse eest. Soovitame kasutajatel enne kasiinopakkumise vastuvõtmist või mis tahes muu tegevuse alustamist kontrollida teavet otse kasiino veebilehel.

4. Kolmandate osapoolte lingid

KasiinoBlog.ee sisaldab linke kolmandate osapoolte veebilehtedele, mida me ei kontrolli. Me ei vastuta nende lehtede sisu eest. Lingi lisamine meie veebilehele ei tähenda tingimata, et me toetame, heaks kiidame, garanteerime või soovitame kolmandate osapoolte veebilehti.

5. Kasutajate nõuded ja ootused

Kasutajad peavad käituma vastutustundlikult ja järgima Eestis kehtivaid seadusi, sealhulgas, aga mitte ainult, hasartmängude vanusepiiranguid. Kasiino ja online pokker on Eestis lubatud alates 21. eluaastast ja spordiennustus alates 18. eluaastast.

6. Muudatused kasutustingimustes

KasiinoBlog.ee jätab endale õiguse muuta neid kasutustingimusi igal ajal ja ilma ette teatamata. Palume kasutajatel regulaarselt käesolevat lehte kontrollida, et olla kursis võimalike muudatustega.

7. Kontakt

Kui teil on küsimusi seoses nende kasutustingimustega, võtke meiega ühendust aadressil info@kasiinoblog.ee

KasiinoBlog.ee kajastab ainult neid kampaaniaid ja pakkumisi, mis on seotud Eestis litsentseeritud hasartmängukorraldajatega. Kõik meie lehel kajastatavad ettevõtted omavad Eestis hasartmängude korraldamise õigust, mille on andnud Maksu- ja Tolliamet ja mis on registreeritud Majandustegevuse Registris (MTR). Seaduslike hasartmängukorraldajate nimekirjaga saate tutvuda siin.