KASIINOBLOG PRIVAATSUSPOLIITIKA

KasiinoBlog privaatsuspoliitika on loodud selleks, et kaitsta teie isikuandmeid ning selgitada, kuidas me teie teavet kogume ja kasutame.

KasiinoBlog Privaatsuspoliitika

Tegemist on kaasturundus ehk affiliate veebilehega, mis pakub informatsiooni Eestis litsentseeritud online-kasiinode kampaaniate ja pakkumiste kohta.

Affiliate link on spetsiaalne URL, mille vahendusel suuname külastaja kolmanda osapoole veebilehele. Läbi affiliate linkide suunatakse kasutajad edasi ainult nendele online-kasiinodele, mis omavad Eestis vastavat tegevusluba ja litsentsi.

KasiinoBlog on pühendunud sellele, et tuua sinuni kõige usaldusväärsemad ja aktuaalsed kampaaniad Eesti online-kasiinodes. Kõik meie partnerid on hoolikalt valitud ja nende tegevus on reguleeritud Eesti õigusruumis. Enne kui avaldame oma veebilehel uue kasiino või selle kampaaniapakkumise, viime läbi põhjaliku taustauuringu. See sisaldab info kogumist kasiino litsentside, klientide tagasiside ja mänguvaliku kohta.

Tänu meie pikaajalisele kogemusele ja süvateadmistele kasiinomaailmas võid olla kindel, et kõik meie soovitused on läbimõeldud ja usaldusväärsed.

Küpsised

Meie veebileht kasutab küpsiseid ehk “cookies”, et mäletada külastajate eelistusi. Näiteks kui te sulgete pop-up infoakna, ei kuvata seda teile enam järgmisel külastusel. See on ainuke olukord, kus meie veebileht kasutab küpsiseid.

Analüütika

Meie veebileht kasutab Google Analyticsi veebianalüütika tööriista, mis aitab meil mõista, kuidas külastajad meie lehte kasutavad. Kõik Google Analytics’i poolt kogutud andmed on anonüümsed ning isiklikke andmeid ei koguta.

Uudiskirjad

Kui te olete liitunud meie uudiskirjaga ja kinnitanud oma e-posti aadressi, säilitame me teie e-posti aadressi veebilehe andmebaasis, et saaksime teile soovi korral uudiskirju saata.

Andmejagamine

Teie isikuandmete konfidentsiaalsus on meie jaoks ülioluline. Võite olla kindel, et meie veebilehel kogutud andmeid ei jaga me mitte mingil juhul kolmandate osapooltega. Teie andmeid kasutatakse ainult teie poolt antud nõusoleku alusel ja vastavalt teie soovidele. Teie privaatsus on meie prioriteet.

Andmesäilitamine

Uudiskirjaga liitunute e-posti aadresse säilitame seni, kuni te olete uudiskirja saaja. Kui te avaldate soovi loobuda uudiskirjast, kustutame teie e-posti aadressi meie andmebaasist. Kinnitame, et kustutatud andmeid ei säilitata ega hoita üheski vormis pärast kustutamist.

Õigused isikuandmetele

Kui olete uudiskirja saaja, on teil igal ajal võimalus nõuda oma e-posti aadressi kustutamist meie andmebaasist. Kõige lihtsam viis seda teha on klõpsata “loobu uudiskirjast” lingil, mis asub kõikide meie poolt saadetud e-kirjade jaluses. Kinnitame, et peale teie sooviavaldust ei hoita teie e-posti aadressi meie andmebaasis ega mujal.

KASIINOBLOG PRIVAATSUSPOLIITIKA

KasiinoBlog Privaatsuspoliitika & Andmekaitse

Kasutame oma veebilehe majutamiseks Veebimajutus.ee teenuseid, mis on Eestis tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest. Uuendame regulaarselt oma veebitarkvara ning kasutame kaasaegseid turvalahendusi, tagamaks parimat võimalikku kaitset teie isikuandmetele. Meie prioriteet on tagada teie isikuandmete turvalisus.

Kui teil on küsimusi või soove seoses meie privaatsuspoliitikaga, võtke meiega ühendust e-posti teel aadressil info@kasiinoblog.ee. Lisainformatsiooni meie veebilehe kasutustingimuste kohta leiad siit.