Optibet Kasiino
9.0/10

Optibet Kasiino

Optibet Kasiino Tervituspakett 500 € kolme esimese sissemaksega.

Optibet kasiino tervitusboonus jaguneb kolmeks osaks ja võib küündida kuni 500 euroni. Boonusraha tuleb 30 korda läbi mängida, enne kui saab raha välja kanda. Boonuse aktiivsuse aeg on 14 päeva ja läbimängimine toimub ainult slotimängudes, maksimaalse panusega 5 eurot.

MÄNGIMA

Optibet, kus panused muutuvad võitudeks!

Uutele mängijatele on saadaval ahvatlev tervitusboonus, mis ulatub kuni €500-ni ja jaguneb kolme esimese sissemakse vahel. Boonusraha saamiseks tuleb järgida mõningaid tingimusi.

Optibet Kasiino

OPTIBET KASIINO

Ideaalne valik nii slotimängude entusiastidele, spordiennustuse fännidele kui ka online pokkeri mängijatele. Suured boonused, kiired väljamaksed ja esmaklassiline klienditeenindus muudavad mängukogemuse veelgi nauditavamaks. Ära lase võimalusel libiseda – liitu nüüd ja hakka võitma!

Optibet kasiino on traditsiooniline online-kasiino, mis pakub laia valikut mänge alates slottidest ja lauamängudest kuni live-kasiino mängudeni. Kasiino on Eestis litsentseeritud, tagades mängijatele turvalise ja usaldusväärse mängukeskkonna. Erinevalt kiirkasiinodest võimaldab Optibet täieliku registreerimise, mis avab ukse rohkematele boonustele ja kampaaniatele. Täielik registreerimine tähendab ka laiemat valikut sisse- ja väljamaksevõimalusi.

Plussid
  • Suur tervitusboonus
  • Regulaarsed kampaaniad
  • Laialdane mängude valik
  • Saadaval palju kasiinomänge, mida mujal kasiinodes ei ole
  • Kiired väljamaksed
Miinused
  • Kampaaniate läbimängimise nõuded võivad olla karmid
  • Parimad pakkumised on sageli suunatud spordiennustusele

TERVITUSPAKETT

Optibet kasiino - LIVE kasiino leedi, valge kleit, rulett, kasiinoblog disain

Kui sa pole veel Optibet kasiinos mänginud, on sul suurepärane võimalus alustada mängimist kopsaka tervitusboonusega, mis ulatub kuni 500 euro suuruseks. See boonus jaguneb kolme esimese sissemakse vahel ja on suurepärane võimalus suurendada oma mängueelarvet.

Esimene Sissemakse

  • Boonus: 100% kuni €100
  • Maksimaalne boonus: €100
  • Minimaalne sissemakse: €10

Teine Sissemakse

  • Boonus: 50% kuni €200
  • Maksimaalne boonus: €200
  • Minimaalne sissemakse: €10

Kolmas Sissemakse

  • Boonus: 50% kuni €200
  • Maksimaalne boonus: €200
  • Minimaalne sissemakse: €10

Saadud boonused tuleb läbi mängida 30 korda enne, kui saad need kontolt välja võtta. Boonusraha tuleb ära kasutada 14 päeva jooksul. Maksimaalne lubatud panus boonusega mängides on 5 eurot ja läbimängimine on lubatud ainult slotimängudes. Kui soovid, võid boonuse tühistada, kuid siis kaotad ka kõik boonusega saadud võidud.

Optibet Kasiino - LIVE kasiino leedi - boonused ja ülevaade

OPTIBET KASIINO LÜHIKOKKUVÕTE

Optibet on ettevõte, mis pakub erinevaid online-hasartmänguteenuseid. Kuigi ettevõte loodi Lätis juba 1999. aastal, sai ta Optibet nime alles 2008. aastal, kui ta oli ostetud Redbet Holding AB poolt. Praegu kuulub Optibet suuremasse ettevõttegruppi nimega Enlabs AB.

Mis puudutab Eesti turgu, siis Optibet, täpsemalt Optiwin OÜ, sai Eestis tegutsemiseks loa 2013. aastal. Bränd ise jõudis Eestisse 2014. aastal, olles osa Nordic Leisure AB-st.

OPTIBET MÄNGUD

Optibetil on lai valik teenuseid ja tooteid: spordiennustus, erinevad kasiinomängud, pokker, live-kasiino, samuti võimalused reaalajas ennustamiseks ja mängude vaatamiseks. Optibet kasiino mänguvalik on üks Eesti laiemaid, pakkudes erinevaid mänge tuntud tootjatelt nagu Netent, Microgaming ja Play’n’GO. Kui lisada siia veel live-kasiino ja lai valik spordiennustusi, on selge, et Optibet püüab pakkuda midagi igale mängijale.

Optibet Kasiino - rulett LIVE kasiino diiler, leedi - kasiinoblog

Veebileht on lihtne ja kasutajasõbralik, tehes mängude ja spordiennustuste leidmise lihtsaks. Sissemakseid saab teha mitmel viisil, sealhulgas Eesti populaarsete internetipankade kaudu, mis lisab usaldusväärsust.

Optibeti tugevus peitub ka tema VIP programmis, mis on eriti motiveeriv neile, kes kavatsevad platvormil pikemalt mängida. VIP tasemed ja punktisüsteem annavad mängijale võimaluse nautida lisahüvesid ja boonuseid.

SPORDIENNUSTUS & POKKER

Mis puutub spordiennustusse, siis Optibet ei keskendu ainult suurtele liigadele, vaid ka Eestis toimuvatele sündmustele, pakkudes sellega midagi ka kohalikele fännidele. Mängueelsete panuste süsteem on informatiivne, mis teeb panuste tegemise lihtsaks ja meelelahutuslikuks.

Optibetis on ka online pokkerituba, mis toimib suures iPoker võrgustikus. iPoker on Playtech’i poolt välja töötatud pokkerivõrk, mis on üks juhtivaid online-hasartmängude tarkvara pakkujaid.

KOKKUVÕTE

Optibet kasiinos on sul võimalus mängida rohkem kui 3000 erinevat kasiinomängu, millest enamikul on kõrge tagasimakse protsent (RTP). Kasiino on Eestis litsentseeritud, mis teeb sellest usaldusväärse mängupaiga. Tänu sellele, et saab luua tavapärase konto, on ka raha sisse ja välja kandmine lihtne ja mitmekülgne. Klienditeenindus on kiire ja abivalmis, ning väljamaksed toimuvad reeglina sujuvalt.

Võta omale:
500 € TERVITUSPAKETT
100 € + 200 € + 200 €
Iga uus mängija saab omale boonuseid esimese kolme sissemaksega

MÄNGIMA

Optibet, kus panused muutuvad võitudeks!

10.0
Usaldusväärsus
9.0
Mängud & Tarkvara
9.0
Boonused & Kampaaniad
8.0
Klienditugi
9.0 Üldine Hinnang

Kampaaniad
Tasuta Keerutused Sissemakseta Tasuta Spinnid Tasuta keerutustega saavutatud võidud on pärisraha, millele ei kohaldu läbimängimisnõuded. Coolbeti pakkumine on avatud kõikidele ...
Olybet Kasiino Tervitusboonus: Sinu Valik, Sinu Reeglid! Kasuta erakordset võimalust ja vali endale ideaalselt sobiv boonus. Väiksem boonus on pakutud ...

Uued Kasiinod

Trickz Kasiino Tervituspakett: 300 tasuta spinni.

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Koi Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100.

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

Optibet Kasiino
9.0/10