Chanz Kasiino
8.0/10

Chanz Kasiino

Chanz Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100 + 300 tasuta spinni.

Chanz kasiino tervituspakett pakub esimese sissemaksega 100% boonust kuni €100 ja 50 tasuta keerutust mängus 7 Monkeys. Boonusraha tuleb läbi mängida 35 korda 30 päeva jooksul, samas kui tasuta spinnidega saadud võitudele läbimängimise nõue puudub. Panuste suuruse piirang on €2.

MÄNGIMA

Chanz – võidud algavad siit!

Chanz kasiino tervituspakett on üks mitmekülgsemaid, pakkudes nii boonusraha kui ka tasuta spinne, samuti sotsiaalseid elemente, mis teevad mängimise veelgi põnevamaks. Kui lood oma klubi ja kutseid sõpru, saavad mõlemad osapooled veel lisaboonuseid, muutes Chanz kasiino pakkumise eriti ahvatlevaks.

Chanz Kasiino
 

CHANZ KASIINO

„Koht, kus võimalused on lõputud – oled sa valmis end proovile panema?“
Plussid
  • Sotsiaalne Element: Unikaalne sotsiaalne komponent, mis võimaldab mängijatel omavahel suhelda ja duelle pidada.
  • Omanäolised Kampaaniad: Pakub väga huvitavaid ja erinevaid kampaaniaid.
  • Kiired Väljamaksed: Väljamaksed toimuvad kiirelt ja efektiivselt.
Miinused
  • Vähe uusi Kampaaniad: Kuigi olemasolevad kampaaniad on omanäolised, lisatakse uusi suhteliselt harva.
  • Ranged Läbimängimise Tingimused: Mitte alati, aga osade pakkumiste puhul on tingimused üsna karmid.

CHANZ KASIINO TERVITUSPAKETT

Chanz kasiinoChanz kasiino tervituspakett on mõeldud uutele mängijatele ning pakub boonusraha ja tasuta spinne erinevates slotimängudes. Esimese sissemaksega saab 100% kuni €100 boonuse ning 50 tasuta keerutust mängus 7 Monkeys. Maksimaalse boonuse saamiseks tuleb teha €100 suurune sissemakse.

LÄBIMÄNGIMISE NÕUDED

Boonusraha läbimängimise nõue on 35x ja selleks on aega 30 päeva. Samas, tasuta spinnidega saadud võitudele läbimängimise nõue puudub. Panuste suuruse piirang on €2.

LISAVÕIMALUSED

Chanz kasiino võimaldab sul luua oma sõpruskonnaga klubi. Kui kutsumine õnnestub ja sõber teeb vähemalt 25-eurose sissemakse, saavad mõlemad osapooled 25-eurose boonusraha. Kui su klubi kasvab vähemalt 5-liikmeliseks, saad erinevaid lisapakkumisi ja eeliseid, mis muudavad mängukogemuse veelgi nauditavamaks.


CHANZ KASIINO KOKKUVÕTE

Chanz kasiino on eriline, kuna see pakub nii kiirkasiino kui ka traditsioonilise registreerimise võimalusi. See tähendab, et mängijad saavad valida, kas soovivad alustada mängimist kohe, kasutades kiireid ja turvalisi maksemeetodeid, või läbida tavapärase registreerimisprotsessi. See annab liitujatele paindlikkuse otsustada, milline variant neile kõige rohkem sobib.

Litsents ja Usaldusväärsus

Chanz on Eesti Maksu- ja Tolliameti litsentsi alusel tegutsev kasiino. Omanikfirma Dreambox Games OÜ tagab kasiino usaldusväärsuse ja turvalisuse.

Sotsiaalsed Omadused

Chanz on Eesti esimene sotsiaalkasiino, mis võimaldab mängijatel suhelda, lisada sõpru ja moodustada mänguklubisid. Mängijad saavad valida avatare, luua oma klubi ja võistelda duellides.

Chanz KasiinoMängude ja Funktsioonide Valik

Mängijatel on võimalus osaleda erinevates võidujooksudes, turniirides ja duellides. Lojaalsusprogrammiga saab teenida boonuseid, tasuta spinne ja rahalisi auhindu.

Sõbraboonus ja Lojaalsusprogramm

Klubiomanikud saavad kutsete eest 25€ boonust ja sama summa saab ka kutsutud sõber. Lojaalsuspunktid on samuti olemas ja VIP tasemel kõrgemale tõustes saavad mängijad erinevaid auhindu.

Kokkuvõte

Chanz kasiino on suurepärane valik mängijatele, kes otsivad midagi enamat kui lihtsalt mängimist. Selle sotsiaalsed funktsioonid ja lojaalsusprogramm teevad mängimise põnevaks ja kogukondlikuks. Usaldusväärne ja litsentseeritud, see on koht, kus mängijad saavad nautida mänge ohutult ja lõbusalt.


Chanz kasiino on ainulaadne oma sotsiaalse elemendi poolest. Mängijad saavad valida avatari, luua klubi ja isegi pidada lahinguid teiste mängijatega. Klubiomanikud saavad kutsuda sõpru mängima ja nii endale kui ka sõbrale boonusraha teenida. Kogu see sotsiaalne dimensioon muudab Chanz kasiino väga atraktiivseks neile, kes otsivad midagi enamat kui lihtsalt mänguautomaatide keerutamist.

Võta omale:
100% KUNI 100 €
Lisaks Tasuta Spinnid
Tasuta spinne saab nelja esimese sissemaksega (50+50+50+150)
MÄNGIMA

Chanz – võidud algavad siit!

10.0
Usaldusväärsus
7.0
Mängud & Tarkvara
8.0
Boonused & Kampaaniad
7.0
Klienditugi
8.0 Üldine Hinnang

Kampaaniad
Tasuta Keerutused Sissemakseta Tasuta Spinnid Tasuta keerutustega saavutatud võidud on pärisraha, millele ei kohaldu läbimängimisnõuded. Coolbeti pakkumine on avatud kõikidele ...
Olybet Kasiino Tervitusboonus: Sinu Valik, Sinu Reeglid! Kasuta erakordset võimalust ja vali endale ideaalselt sobiv boonus. Väiksem boonus on pakutud ...

Uued Kasiinod

Trickz Kasiino Tervituspakett: 300 tasuta spinni.

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Koi Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100.

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

Chanz Kasiino
8.0/10