ecoPayz

Chanz Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100 + 300 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Chanz kasiino tervituspakett pakub esimese sissemaksega 100% boonust kuni €100 ja 50 tasuta keerutust mängus 7 Monkeys. Boonusraha tuleb läbi mängida 35 korda 30 päeva jooksul, samas kui tasuta spinnidega saadud võitudele läbimängimise nõue puudub. Panuste suuruse piirang on €2.

Chanz – võidud algavad siit!

ecoPayz on rahvusvaheline e-rahakott ja makseplatvorm, mis võimaldab kiireid ja turvalisi online-makseid. Platvormi haldab ettevõte nimega PSI-Pay Ltd ja see on saanud litsentsi Ühendkuningriigi finantsjärelevalve asutuselt. ecoPayz on saadaval enam kui 150 riigis ja toetab mitmeid erinevaid valuutasid, mis teeb sellest globaalselt kasutatava makselahenduse.

Üks ecoPayzi tugevusi on selle mitmekülgsus. Platvorm pakub erinevaid teenuseid, sealhulgas e-rahakotti, virtuaalseid ja füüsilisi maksekaarte ning isegi ärikontosid. See lai teenuste valik võimaldab kasutajatel valida just neile sobiva makselahenduse, olgu selleks siis online-ostud, rahaülekanded või isegi rahvusvahelised tehingud.

Turvalisus on ecoPayzi jaoks oluline prioriteet. Platvorm kasutab kõrgtasemel krüptograafiat ja mitmeastmelist autentimist, et tagada kasutajate andmete ja vahendite kaitse. Lisaks on ecoPayz saanud PCI DSS sertifikaadi, mis tõendab, et platvorm vastab kõrgetele turvanõuetele.

Kasutusmugavus on samuti üks ecoPayzi olulisi eeliseid. Kasutajaliides on intuitiivne ja lihtne kasutada, mis võimaldab isegi tehnikavõõrastel inimestel hõlpsasti platvormi kasutada. Lisaks on olemas ka mobiilirakendus, mis võimaldab makseid teha ja kontot hallata otse nutitelefonist.

Kokkuvõtteks on ecoPayz usaldusväärne ja mitmekülgne makseplatvorm, mis pakub laia valikut teenuseid, alates e-rahakottidest kuni maksekaartideni. Selle kõrged turvastandardid ja kasutajasõbralikkus teevad sellest suurepärase valiku nii era- kui ka äriklientidele, kes otsivad kiiret ja turvalist makselahendust.