Paysafe

Chanz Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100 + 300 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Chanz kasiino tervituspakett pakub esimese sissemaksega 100% boonust kuni €100 ja 50 tasuta keerutust mängus 7 Monkeys. Boonusraha tuleb läbi mängida 35 korda 30 päeva jooksul, samas kui tasuta spinnidega saadud võitudele läbimängimise nõue puudub. Panuste suuruse piirang on €2.

Chanz – võidud algavad siit!

Paysafe on globaalne makseteenuste pakkuja, mis keskendub digitaalsetele makselahendustele ja e-rahakottidele. Ettevõte asutati 1996. aastal ja on tänaseks laienenud rohkem kui 40 riiki, pakkudes mitmekülgseid maksevõimalusi nii era- kui ka äriklientidele.

Paysafe’i peamine eelis on selle paindlikkus ja turvalisus. Platvorm võimaldab erinevaid makseviise, sealhulgas krediit- ja deebetkaarte, pangaülekandeid ja e-rahakotte nagu Skrill ja Neteller, mis on samuti Paysafe grupi osa. See teeb Paysafe’ist ühe kõige mitmekülgsematest makseplatvormidest turul.

Tehnoloogiliselt on Paysafe uuenduslik, pakkudes mitmeid kaasaegseid maksefunktsioone nagu mobiilimaksed, QR-koodid ja kontaktivabad maksed. Platvorm on loodud kasutajasõbralikuks ja intuitiivseks, võimaldades lihtsat juurdepääsu erinevatele maksevõimalustele ja kiireid tehinguid.

Paysafe on saanud mitmeid auhindu ja tunnustusi oma teenuste eest, sealhulgas parima makseteenuse pakkuja tiitli. Ettevõte on litsentseeritud ja reguleeritud mitmete rahvusvaheliste finantsasutuste poolt, mis tagab selle usaldusväärsuse ja vastavuse kõrgetele turvastandarditele.

Turvalisus on Paysafe’i jaoks oluline prioriteet. Platvorm kasutab kõrgtasemelisi turvameetmeid, sealhulgas SSL-krüptimist, kahetasandilist autentimist ja pettuse ennetamise süsteeme, et kaitsta kasutajate andmeid ja finantsvarasid.

Kokkuvõtteks on Paysafe usaldusväärne ja mitmekülgne makseplatvorm, mis pakub laia valikut maksevõimalusi ja kõrgtasemelisi turvalahendusi. Selle globaalne kohalolek ja pühendumus innovatsioonile teevad sellest suurepärase valiku nii era- kui ka äriklientidele, kes otsivad kiiret ja turvalist makselahendust.