Paysera

Olybet Kasiino Tervituspakett: Mängi €25 eest riskivabalt + €10 pärisraha või 100% kuni €400.

T&Cs Apply

Esimese tervitusboonuse puhul, €25 kasiinokindlustuse ja €10 pärisraha, puuduvad läbimängimistingimused. Teise boonuse, 100% sissemakseboonus kuni €400 puhul, tuleb deposiiti ja boonusraha läbi mängida 30 korda slotimängudes. Mõlemad boonused nõuavad vähemalt €25 sissemakset ja on saadaval vähemalt 21-aastastele Eesti kodanikele. Boonuskood on registreerimisel vajalik.

Olybet'iga riskivaba mängupõnevus!

Optibet Kasiino Tervituspakett 500 € kolme esimese sissemaksega.

T&Cs Apply

Optibet kasiino tervitusboonus jaguneb kolmeks osaks ja võib küündida kuni 500 euroni. Boonusraha tuleb 30 korda läbi mängida, enne kui saab raha välja kanda. Boonuse aktiivsuse aeg on 14 päeva ja läbimängimine toimub ainult slotimängudes, maksimaalse panusega 5 eurot.

Optibet, kus panused muutuvad võitudeks!

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Paysera on Leedus asutatud finantsteenuste ettevõte, mis pakub mitmekülgseid online-makselahendusi. Alates oma loomisest 2004. aastal on Paysera laienenud mitmetesse Euroopa riikidesse, sealhulgas Eestisse, ja on tuntud oma madalate teenustasude ja kiirete tehingute poolest.

Paysera peamine eelis on selle lai teenuste valik, mis hõlmab nii era- kui ka äriklientidele mõeldud lahendusi. Ettevõte pakub e-rahakotte, deebetkaarte, pangaülekandeid, valuutavahetust ja isegi QR-koodiga makseid. See teeb Payserast ühe kõige mitmekülgsematest makseplatvormidest turul.

Tehnoloogiliselt on Paysera ajaga kaasas, pakkudes kasutajasõbralikku mobiilirakendust ja veebipõhist platvormi, mis võimaldavad lihtsat juurdepääsu kõikidele teenustele. Platvorm on loodud intuitiivseks ja kasutajasõbralikuks, võimaldades kiireid ja mugavaid tehinguid.

Paysera on saanud mitmeid tunnustusi ja auhindu oma innovaatiliste ja kliendikesksete lahenduste eest. Ettevõte on litsentseeritud ja reguleeritud Leedu ja Euroopa Liidu finantsasutuste poolt, mis tagab selle usaldusväärsuse ja turvalisuse.

Turvalisus on Paysera jaoks oluline prioriteet. Ettevõte kasutab mitmeid kaasaegseid turvameetmeid, sealhulgas SSL-krüptimist ja kahetasandilist autentimist, et kaitsta kasutajate andmeid ja finantsvarasid. Lisaks on Payseral oma pettuse ennetamise meeskond, mis jälgib pidevalt kahtlaseid tegevusi.

Kokkuvõtteks on Paysera usaldusväärne ja mitmekülgne makseplatvorm, mis pakub laia valikut finantsteenuseid madalate teenustasudega. Selle kõrged turvastandardid ja pühendumus klienditeenindusele teevad sellest suurepärase valiku nii era- kui ka äriklientidele, kes otsivad kiiret ja turvalist makselahendust.