Payz

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Payz on globaalne makseteenus, mis võimaldab saata, vastu võtta ja hallata raha mitmes erinevas valuutas. Teenus on loodud lihtsaks ja kasutajasõbralikuks, pakkudes kiiret ja tasuta konto avamist nii veebis kui ka mobiilirakenduse kaudu.

Payz’i peamine eelis on selle paindlikkus. Saad teha online-makseid rohkem kui 50 valuutas ja teha kiireid ülekandeid teiste Payz kasutajate vahel. Lisaks on maksete tegemine Payz’i partneritele ja kaupmeestele kiire ja turvaline.

Payz pakub ka mitmeid kaarte erinevates valuutades, mis võimaldab sul kulutada raha miljonites kohtades üle kogu maailma. Kaardid on varustatud täiustatud turvafunktsioonide ja lükketeavitustega, mis hoiavad sind turvalisena ja kursis oma tehingutega.

Turvalisus on Payz’i jaoks oluline. Nad kasutavad uusimat tehnoloogiat ja turvasüsteeme, et hoida sinu raha turvaliselt. Lisaks on Payz e-raha asutus, mis tähendab, et sinu vahendid on kaitstud läbi “safeguarding” meetmete.

Payz’i mobiilirakendus võimaldab sul juurdepääsu oma kontole igal ajal ja igal pool. Kui sul on küsimusi või probleeme, on nende mitmekeelne klienditugi saadaval 24 tundi ööpäevas.

Kokkuvõttes on Payz usaldusväärne ja mitmekülgne makseplatvorm, mis pakub laia valikut maksevõimalusi ja kõrgtasemelisi turvalahendusi. Selle globaalne kohalolek ja pühendumus innovatsioonile teevad sellest suurepärase valiku nii era- kui ka äriklientidele.