Zimpler

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Posido kasiino tervitusboonus annab uutele mängijatele 100% lisaboonust kuni €500 ja 200 tasuta keerutust. Boonus ja sissemakse tuleb läbi mängida 35x ning tasuta keerutuste võidud 40x. Kõik see tuleb teha 10 päeva jooksul ja maksimaalne panus on €5.

Posido – Boonused, mis loevad!

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

T&Cs Apply

Kanuuna kasiino tervitusboonus annab sulle 200 tasuta keerutust 10 päeva jooksul esimese sissemakse alates €20. Keerutused erinevates mängudes aktiveeruvad igapäevaselt. Sissemakse tuleb läbi mängida vähemalt 2 korda enne väljamakseid. Keerutustel pole läbimängimisnõudeid, kuid võivad aeguda, kui sa ei logi sisse. Hea pakkumine mitmekesise mänguvalikuga.

Kanuuna – lase võidud käima!

High Roller Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

T&Cs Apply

High Roller kasiino tervitusboonus keskendub tasuta spinnidele: esimese sissemakse alates €20 korral saad 200 tasuta spinni, mis jaotatakse 10 päeva jooksul ja erinevatele mängudele. Eriti atraktiivne on asjaolu, et tasuta spinnidega saadud võidud on kohe väljamakstavad, läbimängimisnõudeid pole.

High Roller – siin on kõik võidud suured!

Ninja Kasiino Tervituspakett: Ninja aarded ja igapäevased tasuta spinnid.

T&Cs Apply

Ninja Kasiino "Ninja Aarded" kampaania pakub erinevaid tasuta spinne ja boonuseid, mille saamiseks on vajalik teha sissemakse. Läbimängimise nõuded tasuta spinnide võitudele on tavapäraselt 9 korda.

Ninja – salajased aarded ootavad!

Chanz Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100 + 300 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Chanz kasiino tervituspakett pakub esimese sissemaksega 100% boonust kuni €100 ja 50 tasuta keerutust mängus 7 Monkeys. Boonusraha tuleb läbi mängida 35 korda 30 päeva jooksul, samas kui tasuta spinnidega saadud võitudele läbimängimise nõue puudub. Panuste suuruse piirang on €2.

Chanz – võidud algavad siit!

Boost Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €250 + 50 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Minimaalne sissemakse boonuse saamiseks on €20. Boonusraha ja sissemakse summa tuleb läbi mängida 30 korda, samas tasuta spinnidega saadud võidud tuleb läbi mängida 5 korda. Boonus ja tasuta spinnid aktiveeruvad kohe pärast esimest sissemakset.

Boost Kasiino – boonus, mis annab hoogu!