Betsafe Kasiino
8.8/10

Betsafe Kasiino

Sissemaksega 333 tasuta keerutust Betsafe kasiinos

Betsafe kasiino uus tervitusboonus kutsub uusi mängijaid alustama oma seiklust, pakkudes kuni 333 tasuta spinni. Tervituspakett koosneb kolmest etapist: esimese etapi puhul saad 33 tasuta spinni, kui teed 30 € sissemakse ja mängid slotimängus "Book of Dead". Järgmises etapis, kui panustad 10 päeva jooksul 500 €, on preemiaks 100 tasuta spinni mängus "Gates of Olympus 1000". Viimases etapis, pärast 50 € sissemakset ja 500 € panustamist, saad 200 tasuta spinni mängus "Sweet Bonanza".

MÄNGIMA

Betsafe’iga oled mängus sees!

Betsafe pakub uutele liitujatele kuni 100 tasuta keerutust Games Global slotimängudes. Need keerutused jagunevad viiele järjestikusele päevale, 20 keerutust päevas.

Betsafe Kasiino boonused ja kampaaniad

BETSAFE KASIINO

„Põnevuse piirini ja veel kaugemale – sinu parimad panused algavad siit!“
Plussid
  • Korralik tervitusboonus
  • Rikkalik mängude valik (üle 1600)
  • Kiired väljamaksed
  • Spordiennustus ja online pokker saadaval
  • Kvaliteetne klienditeenindus
Miinused
  • Mõned kampaaniad on raskete tingimustega
  • Kampaaniate tingimused võivad olla keerulised ja raskesti mõistetavad

TERVITUSBOONUS

Alusta oma mänguseiklust Betsafe kasiinos, kus saad kuni 333 tasuta spinni, mille koguväärtus on 123 €. See pakkumine kehtib uutele klientidele, kes registreerivad oma konto alates 7. maist 2024 ning on suunatud Eesti elanikele, kes on vähemalt 21-aastased ja ei ole varem Betsafe’i kontot omanud.

TASUTA SPINNID

  • Esimese sammu preemia: Tee 30 € sissemakse ja saad 33 tasuta spinni mängus Book of Dead. Iga spinni väärtus on 0,10 €.
  • 2. Teise sammu preemia: Panusta 10 päeva jooksul pärast esimest sissemakset 500 € ja saad 100 tasuta spinni mängus Gates of Olympus 1000. Iga spinni väärtus on 0,40 €.
  • 3. Kolmanda sammu preemia: Tee 50 € sissemakse, panusta veel 500 € ja saad 200 tasuta spinni mängus Sweet Bonanza. Iga spinni väärtus on 0,40 €.

OLULISED TINGIMUSED:

  • Sissemakse: Sissemakse peab toimuma ühe maksena.
  • Läbimängimine: Enne väljamakse tegemist peab sissemakse summa olema vähemalt üks kord läbi mängitud. Läbimängimisel arvestatakse ainult kasiino slotimängudes tehtud pärisraha panuseid.
  • Võitude kasutamine: Enne tasuta spinnidega teenitud võitude väljamaksmist või nende teistes mängudes kasutamist tuleb võidud vähemalt üks kord kolme päeva jooksul panusena mängu panna.

Pakkumine on saadaval 10 päeva jooksul pärast konto registreerimist, pakkudes suurepärast võimalust alustada oma kasiinoseiklust Betsafe’is!

Betsafe Kasiino - live kasiino diiler

ÜLDINE BETSAFE KASIINO ÜLEVAADE

Betsafe on traditsiooniline ehk tava-kasiino, mis lisaks kasiinomängudele pakub ka spordiennustust ja online-pokkerit. Tava-kasiino üheks oluliseks eeliseks kiirkasiinode ees on laiem valik sisse- ja väljamaksevõimalusi, mis annab mängijatele suurema paindlikkuse.

Kasutajasõbralikkus, kvaliteetne klienditeenindus ja kiired väljamaksed teevad Betsafe kasiinost ühe usaldusväärseima valiku Eesti mängijatele.

Betsafe Kasiino - LIVE kasiino diiler - rulett

TARKVARA JA MÄNGUD

Kasiino tarkvara on sõltumatult testitud kahe erineva ettevõtte poolt: Rootsi SKL ja Kanada Technical Systems Testing, mis tõstab usaldust kasiino vastu. Mängude valik on lai, sisaldades nii klassikalisi lauamänge kui ka arvukalt slotimänge.

SPORDIENNUSTUS JA POKKER

Lisaks kasiinomängudele on Betsafe tuntud ka oma spordiennustuse ja online pokkeri võimaluste poolest. Erilist tähelepanu väärib nende osalemine iPoker võrgustikus, mis tagab suure hulga aktiivseid mängijaid.

MAKSEMEETODID

Sissemakseid ja väljamakseid saab teha läbi erinevate pangakanalite, nagu SEB, Swedbank ja LHV, ning e-rahakottide Skrill ja Neteller kaudu.

LÕPPSÕNA

Kokkuvõtvalt on Betsafe kasiino suurepärane valik nii algajatele kui ka kogenud mängijatele. Mitmekesised mängud ja boonused, koos kiire ja usaldusväärse maksesüsteemiga, teevad sellest ühe parima valiku Eesti turul.

Võta omale
333 TASUTA SPINNI
Kolmes erinevas slotimängus!
Võidud tuleb mängida läbi 1 kord.

MÄNGIMA

Betsafe’iga oled mängus sees!

10.0
Usaldusväärsus
8.0
Mängud & Tarkvara
8.0
Boonused & Kampaaniad
9.0
Klienditugi
8.8 Üldine Hinnang

Kampaaniad
Tasuta Keerutused Sissemakseta Tasuta Spinnid Tasuta keerutustega saavutatud võidud on pärisraha, millele ei kohaldu läbimängimisnõuded. Coolbeti pakkumine on avatud kõikidele ...
Olybet Kasiino Tervitusboonus: Sinu Valik, Sinu Reeglid! Kasuta erakordset võimalust ja vali endale ideaalselt sobiv boonus. Väiksem boonus on pakutud ...

Uued Kasiinod

Trickz Kasiino Tervituspakett: 300 tasuta spinni.

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Koi Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100.

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

Betsafe Kasiino
8.8/10