Lyra Kasiino
7.0/10

Lyra Kasiino

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Lyra kasiino tervitusboonus annab uutele mängijatele 200% sissemakseboonust kuni €1000. Minimaalne sissemakse on €20 ja boonuse ning sissemakse summa tuleb 40x läbi mängida 3 päeva jooksul. Boonus ei kehti, kui sissemakse tehti läbi Skrill Walleti, Netelleri või Paysafe'i.

MÄNGIMA

Lyra – kus mängurid muutuvad võitjateks!

Lyra kasiino pakub uutele mängijatele 200% tervitusboonust kuni €1000 esimese sissemakse peale. Pakkumine on suunatud eelkõige kogenud mängijatele, kuna läbimängimisnõuded on üsna kõrged ja tuleb täita 3 päeva jooksul.

Lyra Kasiino
 

LYRA KASIINO

„Koge kosmilist põnevust ja maapealseid võite!“
Plussid
  • Lihtne Konto Loomine: Konto avaneb automaatselt esimese sissemakse tegemisel.
  • Kiired ja Turvalised Makselahendused: Brite AB tagab kiire ja turvalise maksevahenduse.
  • Suur Mängude Valik: Laialdane koostöö tuntud mängutootjatega nagu Netent, Microgaming ja Pragmatic Play.
  • Live-Kasiino: Reaalajas mängud Evolution Gamingu ja teiste juhtivate mängutootjatega.
  • Cashback Süsteem: Iga päev 10% cashback võimaldab kaotuse korral osa raha tagasi saada.
Miinused
  • Boonuse Tingimused: Boonuste läbimängimise tingimused võivad olla koormavad.
  • Ajapiirang: Läbimängimisnõuded tuleb täita 3 päeva jooksul, mis võib olla lühike aeg paljudele mängijatele.
  • Maksimaalne Võidusumma: Läbimängitud boonusest saadud maksimaalne võidusumma on €2000, mis võib piirata suuremate võitude väljavõtmist.
  • Maksemeetodite Piirangud: Tervitusboonus ei kehti Skrill Walleti, Netelleri ja Paysafe’i sissemaksete puhul.

Lyra KasiinoLYRA KASIINO TERVITUSBOONUS

Lyra kasiino pakub uutele mängijatele võimalust kolmekordistada oma esimene sissemakse 200% boonusega, mis ulatub kuni €1000-ni. See tähendab, et kui teed sissemakse €500, saad boonusena €1000, mis tuleb 40x läbi mängida.

KUIDAS SEE TOIMIB?

Lyra boonusjälgija aktiveeritakse kohe pärast esimese sissemakse sooritamist. Boonus vabastatakse, kui oled läbinud 40x läbimängimisnõude. Maksimaalse €1000 boonuse saamiseks peab sissemakse olema vähemalt €500.

NÄIDE

Näiteks, kui teed esimese sissemakse summas €250, siis aktiveeritakse Sulle 200% boonus, mis on €500. See summa tuleb läbi mängida 40 korda (€500 x 40 = €20,000), enne kui see muutub pärisrahaks.

KASUTUSTINGIMUSED

Boonus kehtib ainult esimese sissemakse puhul ja minimaalne sissemakse on €20. Boonuse vabastamiseks peab summa läbi mängima 40 korda. Eripakkumine ei kehti, kui sissemakse tehti läbi Skrill Walleti, Netelleri või Paysafe’i. Läbimängimisnõuded tuleb täita 3 päeva jooksul. Boonuspaketi keerukus ja läbimängimisnõuded võivad olla sobivamad kogenud mängijatele. Algajatele võib see pakkumine olla üsna keerukas.


LYRA KASIINO ÜLEVAADE

  • Omanik: Damagi Marketing Solutions LTD
  • Litsents: Eestis litsentseeritud
  • Maksemeetodid: Pangalink; Brite AB
  • Eripakkumised: 200% kuni €1000 esmase sissemakse boonus, 10% cashback

Lyra kasiino on Eestis litsentseeritud online-kasiino, mis pakub mängijatele mitmekülgset mängukogemust. Kasiino eripäraks on automaatne konto loomine, mis teeb registreerumise eriti lihtsaks. Uutele mängijatele on saadaval 200% tervitusboonus kuni €1000.

Lyra KasiinoMänguvalik

Lyra eristub oma laia mänguvalikuga, pakkudes nii slotimänge, live-kasiinot kui ka muid mänguvõimalusi. Koostööd tehakse tuntud mängutootjatega nagu Netent, Microgaming, Pragmatic Play, Play’n GO ja Playson. Valikus on erinevad slotimängud – alates populaarsetest ja uutest mängudest kuni klassikaliste slotimängudeni.

Lyra live-kasiino koostöös Evolution Gaminguga pakub reaalajas mänge, mis loovad tõelise kasiino atmosfääri.

Makseviisid

Lyra kiirkasiino on suunatud mängijatele, kes soovivad koheselt mängima asuda. Konto avamine ja raha väljavõtmine on kiire ning turvalisus on tagatud. Nagu enamik kiirkasiinodes, siis makseid saab teha läbi pangalingi: Swedbank, SEB, Luminor, LHV ja Coop Pank. Lisaks kasutatakse Brite teenust, mis tagab kiired ja turvalised tehingud.

Lõppsõna

Lyra püüab pakkuda igale mängijale midagi, olgu siis oled kogenud või algaja. Kasutajasõbralikkus, kiire registreerumine ja lai mänguvalik teevad sellest kasiinost atraktiivse valiku. Tervitusboonuse ja pidevalt uuenevate eripakkumiste olemasolu lisavad veelgi väärtust.

Enne mängima asumist tasub kindlasti läbi lugeda kasiino reeglid ja tingimused, eriti seoses boonuste ja väljamaksetega. Samuti on oluline mängida vastutustundlikult.

Võta omale:
200% KUNI 1000 €
Boonus Esimese Sissemaksega
Boonuse vabastamiseks oma pärisraha kontole, tuleb summa läbi mängida 40 korda
MÄNGIMA

Lyra – kus mängurid muutuvad võitjateks!

8.0
Usaldusväärsus
7.0
Mängud & Tarkvara
6.0
Boonused & Kampaaniad
7.0
Klienditugi
7.0 Üldine Hinnang

Kampaaniad
Tasuta Keerutused Sissemakseta Tasuta Spinnid Tasuta keerutustega saavutatud võidud on pärisraha, millele ei kohaldu läbimängimisnõuded. Coolbeti pakkumine on avatud kõikidele ...
Olybet Kasiino Tervitusboonus: Sinu Valik, Sinu Reeglid! Kasuta erakordset võimalust ja vali endale ideaalselt sobiv boonus. Väiksem boonus on pakutud ...

Uued Kasiinod

Trickz Kasiino Tervituspakett: 300 tasuta spinni.

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Koi Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100.

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

Lyra Kasiino
7.0/10