Tonybet Kasiino
7.8/10

Tonybet Kasiino

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

MÄNGIMA

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

TonyBet on rahvusvaheline online-mängude ettevõte, mis pakub spordiennustuse, kasiino ja live-kasiino teenuseid. Asutatud 2011. aastal, omab TonyBet nüüdseks nii Ühendkuningriigi kui ka Eesti hasartmängulitsentse. Algselt Leedu ettevõtte poolt loodud, müüdi see 2016. aastal Rootsi ettevõttele Betsson. Alates novembrist 2022 tegutseb TonyBet iseseisvalt Eesti turul TonyBet OÜ nime all.

Tonybet Kasiino
 

TONYBET KASIINO

„Sinu võiduvõimalused algavad siit – tee oma panused ja naudi mängu!“
Plussid
  • Mitmekülgne mänguvalik
  • Atraktiivne tervitusboonus
  • Kasutajasõbralik liides
  • Saadaval tasemel spordiennustus
Miinused
  • Piiratud kampaaniad
  • Keerulised kampaania nõuded

TONYBET KASIINO TERVITUSBOONUS

Tonybet KasiinoTonyBet kasiino pakub uutele mängijatele ahvatlevat tervitusboonust, mis sisaldab kuni 1000 tasuta keerutust slotimängudes.

Tasuta keerutusi saab kasutada kolmes populaarses Pragmatic Play slotimängus: Sweet Bonanza, Gates of Olympus ja Sugar Rush.

Pakkumine kestab 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024 ning kehtib üle 21-aastastele mängijatele.

Tasuta spinnid antakse välja mitmel etapil: esmalt 50 spinni vähemalt 25 euro suuruse sissemakse eest, seejärel saab lisakeerutusi aktiivse mängu eest.

Tasuta spinnide võidud tuleb läbi mängida 20 korda. Erinevate panustamissummade korral on võimalik saada järjest rohkem keerutusi, kuni maksimaalselt 1000 tasuta spinni.


TONYBET KASIINO KOKKUVÕTE

Tonybet on tava-kasiino, mis tähendab, et mängijad peavad enne mängude nautimist läbima standardse registreerimisprotsessi. Erinevalt kiirkasiinodest, kus saab kohe mängima asuda, võimaldab Tonybet kasutada mitmesuguseid maksemeetodeid, alates krediitkaartidest kuni e-rahakottideni. See annab mängijatele suurema valikuvabaduse oma kontode rahastamisel.

Asutamine ja Litsents

TonyBet on Eestis litsentseeritud kasiino ja kihlveokontor, mis loodi 2009. aastal pokkeristaari ja ettevõtja Tony G poolt. Kasiino on reguleeritud Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt ning vastab Eesti hasartmänguseadusele.

Areng ja Omanikuvahetused

Kuigi TonyBet on läbi aegade teinud mitu omanikuvahetust, on neil olnud stabiilne areng. 2021. aastal uuendati veebilehte, et pakkuda kasutajatele modernsemat kogemust. Praeguste omanike fookus on läbipaistvus ja head pakkumised.

Tonybet KasiinoRegistreerumine

Kuigi varem kasutati Trustly Pay N Play kontovaba registreerumise võimalust, on praegu TonyBetis valikus klassikaline registreerumisprotsess. Saad registreeruda manuaalselt, Smart-ID või Mobiil ID abil. Konto loomine on lihtne ja uued mängijad saavad valida sobiva tervitusboonuse.

Kasiino ja Spordiennustus

TonyBet kasiino koostöös suurimate online kasiino arendajatega nagu Microgaming ja NET/ENT pakub laia valikut slotimänge ja live-kasiino võimalusi. Lisaks slotimängudele ja live-kasiinole pakub TonyBet ka spordiennustuse võimalusi, laiendades seeläbi oma teenuste spektrit veelgi. Samuti on olemas supertoto teenus.

Supertoto on spordiennustuse vorm, kus mängijad peavad ennustama mitme erineva spordisündmuse, tavaliselt jalgpallimängude, tulemust. See erineb tavalisest spordiennustusest, kus sa panustad ühele konkreetsele sündmusele. Supertotos võid oma panused ühendada üheks suuremaks ennustuseks, mis hõlmab mitut mängu.

Kokkuvõte

TonyBet on mitmekülgne ja usaldusväärne kasiinokeskkond, mis on läbi aegade teinud mitmeid positiivseid uuendusi. Modernne ja läbipaistev lähenemine teeb sellest hea valiku Eesti mängijatele. Klassikaline registreerumisprotsess on lihtne ja kasutajasõbralik, võimaldades mängijatel kiiresti leida endale sobivaid mänge ja pakkumisi.

Mis puudutab Tonybeti spordiennustust, siis toome välja ühe väga huvitava fakti. Nimelt TonyBet eristub spordiennustuse turul sellega, et nad lubavad teha suuri panuseid väga kõrgetele koefitsientidele. See on märkimisväärne, sest see tähendab, et TonyBet võtab endale suure riski: kui mängija ennustus osutub õigeks, võib Tonybet kaotada tohutu summa raha. See strateegia on aga ka ahvatlev panustajate jaoks, kes otsivad võimalusi suurteks võitudeks.

Võta omale:
1000 Tasuta Spinni
kolmes populaarses Pragmatic Play slotimängus

MÄNGIMA

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

10.0
Usaldusväärsus
7.0
Mängud & Tarkvara
7.0
Boonused & Kampaaniad
7.0
Klienditugi
7.8 Üldine Hinnang

Kampaaniad
Tasuta Keerutused Sissemakseta Tasuta Spinnid Tasuta keerutustega saavutatud võidud on pärisraha, millele ei kohaldu läbimängimisnõuded. Coolbeti pakkumine on avatud kõikidele ...
Olybet Kasiino Tervitusboonus: Sinu Valik, Sinu Reeglid! Kasuta erakordset võimalust ja vali endale ideaalselt sobiv boonus. Väiksem boonus on pakutud ...

Uued Kasiinod

Trickz Kasiino Tervituspakett: 300 tasuta spinni.

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

Koi Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €100.

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

Tonybet Kasiino
7.8/10