Keno

ProntoBet Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000

T&Cs Apply

ProntoBet kasiino tervitusboonus annab uutele mängijatele 200% lisaboonust kuni €1000. Boonus tuleb läbi mängida 40 korda ja läbimängimisnõuded tuleb täita 3 päeva jooksul. Maksemeetodid nagu Skrill, Neteller ja Paysafe ei kvalifitseeru. Maksimaalne väljamakse summa boonusest on €2000.

ProntoBet – tee kiire otsus, võida suurelt!

Posido Kasiino Tervituspakett: 100% kuni €500 + 200 tasuta spinni.

T&Cs Apply

Posido kasiino tervitusboonus annab uutele mängijatele 100% lisaboonust kuni €500 ja 200 tasuta keerutust. Boonus ja sissemakse tuleb läbi mängida 35x ning tasuta keerutuste võidud 40x. Kõik see tuleb teha 10 päeva jooksul ja maksimaalne panus on €5.

Posido – Boonused, mis loevad!

Lyra Kasiino Tervituspakett: 200% kuni €1000.

T&Cs Apply

Lyra kasiino tervitusboonus annab uutele mängijatele 200% sissemakseboonust kuni €1000. Minimaalne sissemakse on €20 ja boonuse ning sissemakse summa tuleb 40x läbi mängida 3 päeva jooksul. Boonus ei kehti, kui sissemakse tehti läbi Skrill Walleti, Netelleri või Paysafe'i.

Lyra – kus mängurid muutuvad võitjateks!

Kanuuna Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

T&Cs Apply

Kanuuna kasiino tervitusboonus annab sulle 200 tasuta keerutust 10 päeva jooksul esimese sissemakse alates €20. Keerutused erinevates mängudes aktiveeruvad igapäevaselt. Sissemakse tuleb läbi mängida vähemalt 2 korda enne väljamakseid. Keerutustel pole läbimängimisnõudeid, kuid võivad aeguda, kui sa ei logi sisse. Hea pakkumine mitmekesise mänguvalikuga.

Kanuuna – lase võidud käima!

High Roller Kasiino Tervituspakett: 200 tasuta spinni, kõik võidud pärisraha!

T&Cs Apply

High Roller kasiino tervitusboonus keskendub tasuta spinnidele: esimese sissemakse alates €20 korral saad 200 tasuta spinni, mis jaotatakse 10 päeva jooksul ja erinevatele mängudele. Eriti atraktiivne on asjaolu, et tasuta spinnidega saadud võidud on kohe väljamakstavad, läbimängimisnõudeid pole.

High Roller – siin on kõik võidud suured!

Olybet Kasiino Tervituspakett: Mängi €25 eest riskivabalt + €10 pärisraha või 100% kuni €400.

T&Cs Apply

Esimese tervitusboonuse puhul, €25 kasiinokindlustuse ja €10 pärisraha, puuduvad läbimängimistingimused. Teise boonuse, 100% sissemakseboonus kuni €400 puhul, tuleb deposiiti ja boonusraha läbi mängida 30 korda slotimängudes. Mõlemad boonused nõuavad vähemalt €25 sissemakset ja on saadaval vähemalt 21-aastastele Eesti kodanikele. Boonuskood on registreerimisel vajalik.

Olybet'iga riskivaba mängupõnevus!

GrandX Kasiino Tervituspakett 1000 € + 250 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

GrandX kasiino eristub oma suurejoonelise tervitusboonuse ja regulaarsete reload boonuspakkumistega. Boonust saab nelja esimese sissemaksega, millele lisanduvad tasuta keerutused Amaticu slotimängudes. Läbimängimisnõuded on suhteliselt mõistlikud, varieerudes x30 ja x40 vahel sõltuvalt sissemaksest.

Suur mäng, suur võit!

Optibet Kasiino Tervituspakett 500 € kolme esimese sissemaksega.

T&Cs Apply

Optibet kasiino tervitusboonus jaguneb kolmeks osaks ja võib küündida kuni 500 euroni. Boonusraha tuleb 30 korda läbi mängida, enne kui saab raha välja kanda. Boonuse aktiivsuse aeg on 14 päeva ja läbimängimine toimub ainult slotimängudes, maksimaalse panusega 5 eurot.

Optibet, kus panused muutuvad võitudeks!

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Keno on arvuloterii tüüpi mäng, mis on saanud populaarseks ka online-kasiinodes. Sarnaselt bingole põhineb Keno juhuslikkusele ja õnnele, kuid erineb bingost mõningate reeglite ja mängustiili poolest. Keno mängus valivad mängijad tavaliselt vahemikus 1 kuni 20 numbrit, mis jäävad tavaliselt 1–80 numbrivahemikku. Pärast valikute tegemist loositakse juhuslikult teatud arv numbreid.

Online-kasiinodes toimub Keno mäng enamasti virtuaalselt, kusjuures mängijad saavad teha oma valikud digitaalselt ja jälgida loosimist reaalajas. Mõned online-kasiinod pakuvad isegi live-Keno versioone, kus päris inimene numbreid loositab.

Keno online-kasiinodes pakub mitmeid eeliseid:
Kättesaadavus: Mäng on saadaval ööpäevaringselt, nii et saate mängida just siis, kui teile sobib.
Kiirus: Online-Keno on tavaliselt kiirem kui füüsilistes kasiinodes mängitav versioon, mis tähendab, et saate rohkem mänge lühema aja jooksul mängida.
Boonuspakkumised: Paljud online-kasiinod pakuvad erinevaid Keno boonusi ja kampaaniaid, mis võivad suurendada teie võiduvõimalusi või anda teile rohkem mänguaega.
Mugavus: Online-Keno võimaldab teil mängida mugavalt oma kodus või isegi liikvel olles, kasutades mobiilseid seadmeid.

Kokkuvõttes on Keno online-kasiinodes põnev ja kiiretempoline mäng, mis pakub mängijatele võimalust testida oma õnne ja nautida hasartmängu põnevust.