Bitcoin

Kingswin Kasiino Tervituspakett 555 € + 155 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Kingswin tervituspakett pakub mängijatele boonusraha ja tasuta spinne esimese viie sissemaksega, olles saadaval nii eurodes kui ka bitcoinides. Boonusstruktuur on mitmekülgne, ulatudes 100% kuni €100 või 15 mBTC boonusteni, ja sisaldab lisaks veel tasuta spinne. Läbimängimisnõue on x40 ja suurim lubatud panus boonusraha läbimängimisel on €1.

Kuninglikud võidud ootavad!

Bitcoin on digitaalne või virtuaalne valuuta, mis kasutab krüptograafiat turvalisuse tagamiseks ja toimib sõltumatult keskpangast või üksikust haldusorganist. See loodi 2009. aastal anonüümse isiku või isikute rühma poolt, kes kasutasid pseudonüümi Satoshi Nakamoto. Bitcoin on esimene ja kõige tuntum krüptovaluuta, mis võimaldab peer-to-peer tehinguid ilma vajaduseta kolmanda osapoole, nagu pank, järele.

Bitcoini peamised omadused ja eelised on:

Detsentraliseeritus: Bitcoin ei ole seotud ühegi riigi, panga ega organisatsiooniga. Selle üle teostavad järelevalvet tuhanded arvutid üle kogu maailma, mis moodustavad Bitcoin’i võrgustiku.

Anonüümsus: Kuigi kõik tehingud on avalikult nähtavad Bitcoin’i plokiahelas, ei ole need otseselt seotud isikute identiteediga, pakkudes teatud tasemel anonüümsust.

Madalad Tehingutasud: Bitcoin’i tehingutasud on tavaliselt madalamad kui traditsiooniliste maksesüsteemide puhul, eriti rahvusvaheliste ülekannete korral.

Kiired Tehingud: Bitcoin’i tehingud on kiiremad kui traditsioonilised pangaülekanded, eriti rahvusvaheliste tehingute puhul.

Turvalisus: Krüptograafia ja plokiahela tehnoloogia tagavad, et tehingud on turvalised ja raskesti võltsitavad.

Omand: Bitcoin’i omandiõigus on täielikult digitaalne ja seda hoitakse digitaalses “rahakotis,” mis võib olla kas veebipõhine, mobiilirakendus või isegi füüsiline seade.

Bitcoin on tekitanud palju vaidlusi oma volatiilsuse, regulatiivsete küsimuste ja potentsiaalse kasutamise tõttu ebaseaduslikus tegevuses, kuid selle mõju digitaalsele majandusele ja finantssüsteemidele on vaieldamatu.