Dogecoin

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Dogecoin on krüptovaluuta, mis sai alguse 2013. aastal peamiselt naljana, kuid on tänaseks saavutanud suure populaarsuse ja kogukonna. See põhineb populaarsel “Doge” meemil, mis kujutab Shiba Inu tõugu koera. Dogecoini loojateks on tarkvaraarendajad Billy Markus ja Jackson Palmer, kes soovisid luua lõbusa ja vähem tõsise alternatiivi Bitcoinile.

Dogecoini tehingud on kiired ja tehingutasud madalad, mis on teinud sellest populaarse vahendi väikeste annetuste ja näpunäidete andmiseks internetis. Kuigi Dogecoin ei paku samal tasemel turvalisust ja anonüümsust nagu mõned teised krüptovaluutad, on selle kogukond tuntud oma positiivsuse ja heatahtlikkuse poolest.

Erinevalt paljudest teistest krüptovaluutadest, millel on piiratud pakkumine, on Dogecoini pakkumine teoreetiliselt piiramatu. See tähendab, et uusi Dogecoine saab pidevalt “kaevandada”, mis teeb sellest inflatsioonilise valuuta. See omadus on tekitanud arutelu selle üle, kas Dogecoin võib olla jätkusuutlik investeering pikemas perspektiivis.

Dogecoin on saanud palju meediatähelepanu tänu mitmetele kõrge profiiliga toetajatele, sealhulgas Tesla ja SpaceX-i tegevjuhile Elon Muskile, kes on seda sageli oma sotsiaalmeedia kontodel maininud. Kuigi Dogecoin alustas naljana, on sellest saanud tõsine finantsinstrument, millel on oluline roll krüptovaluutade ökosüsteemis.