Neteller

GrandX Kasiino Tervituspakett 1000 € + 250 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

GrandX kasiino eristub oma suurejoonelise tervitusboonuse ja regulaarsete reload boonuspakkumistega. Boonust saab nelja esimese sissemaksega, millele lisanduvad tasuta keerutused Amaticu slotimängudes. Läbimängimisnõuded on suhteliselt mõistlikud, varieerudes x30 ja x40 vahel sõltuvalt sissemaksest.

Suur mäng, suur võit!

Optibet Kasiino Tervituspakett 500 € kolme esimese sissemaksega.

T&Cs Apply

Optibet kasiino tervitusboonus jaguneb kolmeks osaks ja võib küündida kuni 500 euroni. Boonusraha tuleb 30 korda läbi mängida, enne kui saab raha välja kanda. Boonuse aktiivsuse aeg on 14 päeva ja läbimängimine toimub ainult slotimängudes, maksimaalse panusega 5 eurot.

Optibet, kus panused muutuvad võitudeks!

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Kingswin Kasiino Tervituspakett 555 € + 155 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Kingswin tervituspakett pakub mängijatele boonusraha ja tasuta spinne esimese viie sissemaksega, olles saadaval nii eurodes kui ka bitcoinides. Boonusstruktuur on mitmekülgne, ulatudes 100% kuni €100 või 15 mBTC boonusteni, ja sisaldab lisaks veel tasuta spinne. Läbimängimisnõue on x40 ja suurim lubatud panus boonusraha läbimängimisel on €1.

Kuninglikud võidud ootavad!

Sissemaksega 333 tasuta keerutust Betsafe kasiinos

T&Cs Apply

Betsafe kasiino uus tervitusboonus kutsub uusi mängijaid alustama oma seiklust, pakkudes kuni 333 tasuta spinni. Tervituspakett koosneb kolmest etapist: esimese etapi puhul saad 33 tasuta spinni, kui teed 30 € sissemakse ja mängid slotimängus "Book of Dead". Järgmises etapis, kui panustad 10 päeva jooksul 500 €, on preemiaks 100 tasuta spinni mängus "Gates of Olympus 1000". Viimases etapis, pärast 50 € sissemakset ja 500 € panustamist, saad 200 tasuta spinni mängus "Sweet Bonanza".

Betsafe’iga oled mängus sees!

Neteller on üks juhtivaid elektroonilise makse süsteeme, mis võimaldab kiireid ja turvalisi online-makseid. See on eriti populaarne internetikasiinode, pokkerisaitide ja muude online-mängude platvormide seas, kuid seda kasutatakse ka paljudes teistes valdkondades, nagu näiteks e-kaubandus ja rahvusvahelised rahaülekanded.

Neteller pakub erinevaid teenuseid, sealhulgas e-rahakotti, kuhu saab raha laadida erinevate makseviisidega nagu pangaülekanded, krediit- ja deebetkaardid. Konto omanikud saavad seejärel teha makseid või saada makseid ilma oma finantsandmeid kolmandatele osapooltele avaldamata. See lisab kihi turvalisust ja privaatsust.

Lisaks e-rahakotile pakub Neteller ka füüsilist ja virtuaalset Net+ kaarti, mis toimib nagu tavaline deebetkaart ja on seotud sinu Netelleri kontoga. See võimaldab sul teha oste kauplustes või võtta raha välja sularahaautomaatidest.

Neteller on tuntud oma kõrgetasemelise turvalisuse poolest, kasutades mitmeid turvameetmeid nagu kaheastmeline autentimine ja 128-bitine krüpteerimine. Samuti on neil tugev klienditugi, mis on kättesaadav 24/7.