Payz

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Payz on rahvusvaheline makseplatvorm, mis võimaldab raha saatmist, vastuvõtmist ja haldamist erinevates valuutades. Teenus on disainitud kasutajasõbralikult, võimaldades nii veebis kui ka mobiilis kiiret ja tasuta konto loomist.

Üks Payz’i suurimaid eeliseid on selle mitmekülgsus. Teenus võimaldab teha online-makseid üle 50 erinevas valuutas ning kiireid rahaülekandeid teiste Payz’i kasutajate vahel. Maksete sooritamine Payz’i partneritele ja kaupmeestele on kiire ning turvaline.

Payz võimaldab ka erinevate valuutadega kaartide kasutamist, mis annab sulle võimaluse teha oste miljonites erinevates kohtades üle maailma. Kaardid on varustatud kaasaegsete turvameetmete ja push-teavitustega, mis aitavad sind kursis hoida oma tehingutega.

Turvalisus on Payz’i jaoks kriitilise tähtsusega. Nad kasutavad uuenduslikke turvatehnoloogiaid ja -süsteeme, et tagada sinu raha turvalisus. Kuna Payz on e-raha institutsioon, on sinu vahendid kaitstud läbi erinevate turvameetmete.

Payz’i mobiilirakendus annab sulle võimaluse pääseda ligi oma kontole igal ajal ja kõikjal. Kui tekib küsimusi või muresid, on nende mitmekeelne klienditugi kättesaadav ööpäevaringselt.

Kokkuvõtvalt on Payz usaldusväärne ja mitmekülgne makselahendus, mis pakub laia spektrit maksevõimalusi ja kõrgetasemelisi turvameetmeid. Nende globaalne ulatus ja keskendumine uuendustele teevad neist suurepärase valiku nii isiklikeks kui ka ärilisteks vajadusteks.