Revolut

Liitumisel 25 spinni, valida boonuste vahel: 100% kuni €150 + 50 tasuta spinni või €10 sissemaksega €50.

T&Cs Apply

Liitumisega saadud tasuta keerutuste võitudel läbimängimistingimused puuduvad. Coolbet kasiinos on kaks tervitusboonuse varianti: esimese puhul on läbimängimise nõue 35-kordne slotimängudes ja minimaalne sissemakse €20; teise puhul on läbimängimise nõue 45-kordne ja minimaalne sissemakse €10.

Lahe mäng, lahedamad võidud – ainult Coolbetis!

Revolut on finantstehnoloogia ettevõte, mis pakub digitaalset pangandusteenust. See asutati 2015. aastal ja on kiiresti kasvanud, pakkudes nüüd mitmesuguseid finantsteenuseid, alates igapäevasest pangandusest kuni investeerimiseni. Revoluti rakendus on väga kasutajasõbralik ja võimaldab sul teha rahvusvahelisi ülekandeid madalate tasudega, vahetada valuutasid reaalajas ning jälgida oma kulutusi ja sääste.

Revolut pakub ka erinevaid kaarte, sealhulgas virtuaalseid ja füüsilisi, ning võimaldab krüptoraha ostmist ja müümist. Lisaks on olemas ka ärikontod. Teenus on tuntud oma paindlikkuse ja innovaatiliste lahenduste poolest, nagu näiteks ümarate summade säästmine või kulude jagamine sõpradega.

Kuigi Revolut on paljude jaoks mugav lahendus, on ka kriitikat, eriti seoses klienditeeninduse ja kontode blokeerimisega. Samuti ei paku see kõiki traditsioonilise panga teenuseid, näiteks laene.