Tether USD

Tonybet Kasiino Tervitusboonus kuni 1000 Tasuta Spinni

T&Cs Apply

Tonybet kasiino tervitab uusi liitujaid kuni 1000 tasuta spinniga kolmes valitud slotimängus. Pakkumine kehtib 25. oktoobrist kuni 31. oktoobrini 2024, nõudes vähemalt 25 euro suurust sissemakset. Aktiivne mäng viib järjest rohkemate tasuta keerutuste saamiseni, mille võidud tuleb läbi mängida 20 korda.

Tonybet'iga teed tõelise panuse!

Tether (USDT) on stabiilne krüptoraha, mida tavaliselt seostatakse USA dollari väärtusega. See tähendab, et üks Tetheri token peaks olema alati võrdne ühe USA dollariga. Tetheri peamine eesmärk on pakkuda krüptoturgudele stabiilsust, võimaldades kasutajatel vältida suuri hinnakõikumisi, mis on tavalised teiste krüptorahade, nagu Bitcoin ja Ethereum, puhul.

Tetheri taga on ettevõte nimega Tether Limited, ja see on üks enimkasutatavaid stabiilseid münte. USDT-d saab kasutada erinevatel krüptokauplemisplatvormidel, ja see on sageli kauplemispaaride alusvaluutaks.

Kuigi Tether pakub teatud määral turvalisust ja stabiilsust, on selle ümber olnud ka mitmeid kontroversse. Näiteks on küsimusi esitatud selle kohta, kas Tetheri tokenid on tõepoolest 100% USA dollaritega tagatud, nagu ettevõte väidab. Samuti on olnud juriidilisi uurimisi seoses Tetheri ja sellega seotud ettevõtete tegevusega.

Kokkuvõttes on Tether kasulik vahend krüptoturgudel, kuid selle kasutamisel tasub olla ettevaatlik ja teadlik võimalikest riskidest.